hefspan-lead-image

Over ons

Hijs- en stuwproblemen?

Die zijn verleden tijd met uw keuze voor het ruime aanbod hijsmateriaal, spanbanden, valbeveiligingssystemen, plaatklemmen, takels, rolwagens en lieren van Hef-Span. Topmerken zoals Gunnebo, Allsafe Jungfalk en Tractel zijn uw kwaliteitsgarantie.

Bekijk ons aanbod

Maatwerk

Bij ons is maatwerk geen hol begrip. Hef-Span heeft een oplossing voor al uw specifieke hijs- en stuwproblemen. Meer nog, we gaan ook zelf aan de slag voor u. Met het produceren van hijsjukken of spanbanden bijvoorbeeld. Perfect op maat van uw werkomgeving.

Service

Snel en flexibel. Dat is onze dienstverlening naar u toe. Maar ook persoonlijk contacten een eigen onderhouds- en leverdienst behoren tot onze service. Samen met de kwaliteit van onze producten, bepaalt die klantgerichte aanpak al dertig jaar het succes van Hef-Span.

Kwaliteit

Met een mooie rits aan topmerken, zoals Gunnebo, Hitachi, Allsafe Jungfalk, Tractel, Crosby garandeert Hef-Span u topkwaliteit. Het is het fundament van onze duurzame werkrelatie met u.

Hef-span

Historie

Ons familiebedrijf  is de voorbije dertig jaar uitgegroeid tot specialist met vaste waarde in de regionale transportsector, bouw- en textielnijverheid en metallurgie. Bij ons kan u rekenen op een klantgerichte service en een persoonlijke begeleiding in uw zoektocht naar het geschikte product. Dat vindt u in ons uitgebreide productengamma of dat creëren wij zelf door het produceren van de juiste oplossing voor uw specifieke werkomgeving. Da’s pas maatwerk!